Onze diensten - Vis&Bois

Uw partner voor al uw projecten

Drive-in materialen

Parkeer op ons buitenterrein voor materialen, waar benodigdheden voor dakbedekking, isolatie, scheidingswanden, verf, gipsplaat, hout en tuinaanleg op je wachten. Wij helpen je met het inladen van je voertuig.

Snijden

De Vis&Bois werkplaats heeft een verticale lambriseringsmachine voor het op maat zagen van planken, houten panelen en scheidingswanden. Vertel onze technici gewoon welke afmetingen u nodig hebt.

Zink buigen

Vis&Bois biedt een vormservice op maat voor zink- en eindverbindingen, goten, gootstukken, JDS-profielen, enz. Onze technische teams zijn uitgerust om nauwkeurig te buigen en te snijden met gespecialiseerde machines. Daarnaast bieden we een assortiment lasapparatuur van bekende merken zoals Freund®, Ironside®, Sievert®, enz.

REPARATIE SERVICE

We zorgen voor de dienst na verkoop met de reparatieafdelingen van onze leveranciers.

SLEUTEL KOPIËREN

Vis&Bois biedt een snelle service voor het kopiëren van huissleutels. We kunnen de meeste sleutels van binnen- en buitendeuren binnen een minuut kopiëren. Neem voor veiligheidscilinders je codekaart mee als bewijs van eigendom van je sleutel.

SLIJPEN VAN MESSEN

Stuur ons je cirkelzaagbladen en schaafmessen om ze te laten slijpen. De meeste bladen worden binnen ongeveer een week verwerkt.
nl_BEDutch