Vis&Bois in Visé, Luik

Uw specialist in gereedschap en bouwmaterialen

Alles wat je nodig hebt voor de bouw

Visé krijgt zijn apparatuur van Vis&Bois

Welkom bij Vis&Bois, uw betrouwbare partner voor bouwmaterialen, renovatie, inrichting en meer, in de regio Luik, in Visé.

Bij Vis&Bois zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit, diversiteit en uitzonderlijke klantenservice. Of u nu een bouwprofessional, een gepassioneerde doe-het-zelver of een kwaliteitsbewuste eigenaar bent, wij bieden u een compleet assortiment producten om uw projecten succesvol uit te voeren.

We verwelkomen u graag van maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.30 uur, en op zaterdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Ontdek het volledige assortiment gereedschappen en materialen

Bij Vis&Bois in Visé

Ontdek onze selectie dakpannen, leistenen, waterdichtingsmembranen en dakaccessoires om uw huis te beschermen tegen het weer.

Kies voor ons hoogwaardig bouwhout en isolatiematerialen om het comfort en de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren.

Vind ijzerwaren en schroeven van hoge kwaliteit om de stevigheid van uw bouw- en renovatieprojecten te garanderen.

Rust uzelf uit met krachtig elektrisch gereedschap, van boormachines tot cirkelzagen, voor maximale efficiëntie op uw werkplekken.

Blijf veilig en comfortabel op uw werven met onze selectie werkkleding en stevige schoenen.

Druk uw creativiteit uit met onze kwaliteitsverven en een compleet assortiment accessoires voor uw binnen- en buitendecoratieprojecten.

Wie zijn wij?

Ontdek Vis&Bois

Vis&Bois is het resultaat van een succesvolle fusie van twee prominente bedrijven uit de provincie Luik: Courtois & Fils en Peuvrate.

Courtois & Fils, oorspronkelijk gevestigd in Fléron, hebben zich onderscheiden als experts in hout, materialen voor dakbedekking en bouwmaterialen. Hun voortdurende expansie rechtvaardigde een nieuwe fase in hun ontwikkeling.  

Vis&Bois brengt zo complementaire activiteiten samen in één ruimte en biedt een uitgebreide, ruime oplossing voor zowel doe-het-zelvers als de meest veeleisende bouwprofessionals.

Bij Vis&Bois in Visé, Luik, bieden we verschillende diensten op maat aan. Ontdek hoe wij uw renovatie-, doe-het-zelf-, scheidings- en bouwprojecten kunnen vereenvoudigen, van maandag tot zaterdag!

nl_BEDutch